Paketet..?





Visst passar jag i dem? Detta var vad jag fick hem i paketet. Älskar att vara känd - får hem paket typ varje dag. Avundsjuka? ;) grrr, i know you love me

Älskar att vara känd doggerska..

Har fått hem ett paket ;) Lägger upp bilder snart och visar vad jag fick, spännnande huh?

Drink-tips!


Tänkte bara ge ett litet drink-tips eftersom jag är specialist på drinkar ;) Jag dricker ju alltid på fester osv. På bilden är en Cosmopolitan; min favorit drink!

Visst ser den god ut? ;)

Större läppar..?

Hej bitches ;) I know you missed me..

Har varit upptagen i veckan därav uppdateringen, men nu är jag tillbaka med nya bilder att visa er. Det har alltså hänt mycket i veckan; jag har gjort läppförstoring!! Det trodde ni aldrig vah? =D Jag är jättenöjd!


Ser ni va stora och fylliga de är nu? Grrrrrrrrrrrrrr!


PHOTOSHOOT

Tänkte jag skulle visa en bild från min hemliga photoshoot ;) Visst är jag vacker?


I know you like it <3

En fråga till er läsare


Vad tycker ni jag ska skriva mer om här i bloggen?

Mer ego-bilder, som jag vet att ni älskar?
Bilder på dagens outfit?
Mer om min diet?
Mer om min personliga tränare?

Nu har ni chansen att säga vad ni tycker och påverka min blogg ;)

Är jag snällare i verkligheten..?

Ja ni, det vill ni allt veta va? ;) Är jag bara en bitch i bloggen eller är jag så i verkligheten också? Hmmm, värt att tänka på kanske!

Hur vill ni att jag ska vara? En ängel kanske?


Eller kanske lite elak? Grrrrr

ÄLSKLING OCH JAG



I'm back

HEJ SÖTNOSAR! I'M BACK!

Tänk va mycket samtal/mejl/sms jag har fått om att jag har slutat blogga. Men nej, det har bara hänt lite saker som till exempel att jag har blivit nersövd och spolat öronen och lite annat. Man måste ju vara vacker för sina läsare eller hur? ;) Men nu är jag tillbaka och jag ska så snart som möjligt också skicka iväg min autograf till zanotie som vann tävlingen! Förlåt min trogna läsare, jag vet att jag har varit lite långsam!

Mer inlägg kommer ikväll, I KNOW YOU STILL LOVE ME =D

Vinnaren av tävlingen!

...är zanotie! Grattis ;)



Här är hennes bidrag. Beskriver mig och min blogg sjukt bra, eller hur? Värdig vinnare! Hoppas du gillar de extra läsarna ;)

p.s Skickar autografen så fort som möjligt! Spännande vah?

Nonono!


Ni ser att jag inte uppdaterar på några dagar och bestämmer er sen för att sluta läsa min blogg.

Eh? Som om ni skulle klara det? Ni är ju helt besatta av mina lärorika inlägg och min underbara blogg, och såklart underbara jag! Det är bara att inse, ni kommer aldrig sluta läsa. Ni hatar juh att älska mig ;)

Hmm..?





Ja, där ser ni. Gamla bilder där jag har en rosett. Gissa vem som skapade rosett-trenden? Hmmm, något att tänka på kanske? ;)

Euw x3



Bloggare som aldrig uppdaterar. Euw? Hur kan man ens skaffa blogg om man inte skriver? Man måste ju tänka på sina älskade läsare. En riktig doggerska ska skriva minst 8 inlägg/dag. Som jag, right? ;)

Bloggare som härmas. Dubbel-euw? Kan man inte bara använda sitt eget material och hitta på sina egna saker? Liksom, vem uppfann utelistan? Vem uppfann "shh"? JAG såklart. Ni andra kan ju bara skaffa något eget! Dah..

Bloggare som aldrig gör videoinlägg. Trippel-euw? Vågar man inte visa sitt sanna jag eller? Blä på er!

Känner att jag dissa andra bloggare rätt stort idag.. men det är ju klart, det finns ju bara en bra bloggare. MOI =D Puss på er! Jag vet att ni håller med ;)

Psst..



Visste ni att jag fundera på att lägga ner bloggen för några dagar sen? Tänk er en värld utan mig? BUHU, eller hur? Men såklart så ska jag inte det, och jag lovar att inte skriva mer emo-inlägg ;) Jag ska iallafall aldrig lämna er såhär länge igen, ni har saknat mig för mycket juh..

Sorry b*tches

Tja tja b*tches!

Jag vet att jag inte har skrivit på flera dagar, o-m-g, världen har gått under för er, eller hur? ;) Men nu är jag igång igen! Har fått så mycket mejl och samtal i veckan så jag måste bara fixa allting men snart kommer inlägg. Jag måste också ta tag i tävlingen som ligger lite efter, men jag har iallafall en vinnare! Ni kommer att få se hennes bidrag och såklart så får ni en länk till hennes blogg lite senare :)

I know you missed me =D

En liten uppdatering..

Hej mina snyggingar!

Det har varit dålig uppdatering idag, men det är för att det har hänt lite saker.. som ni aldrig får veta ;) Men iallafall så ska jag uppdatera dubbelt imorgon, plus att tävlingen avgörs! Spännande, huh? =D

Wania, Svergies största doggerska ♥

Godnatt alla Wania-lovers!

Nej, nu måste jag nog sova. Mår inte så bra och har varit upptagen hela dagen. Ni vet...dammsugaren. Men imorgon händer lite roliga saker här på bloggen, så se till att kolla imorgon. Vad säger jag? Det är klart ni kommer göra det! I know you love me <3


Bye bye bitches!


En hemlis...

Visste ni att jag inte alls tycker om Britney Spears trots att alla andra storbloggare gör det? Jag menar, hon rakade av sig håret...en riktig nono för en hund! Sen har hon ingen hund heller. I alla fall inte vad jag vet? Hennes musik är inget vidare heller, hon sjunger ju knappt!


Beroende

Just nu sitter jag och läser min favorit tidning. Så himla roligt att kolla in alla hundarna på bilderna <3 Jag menar, bara för att man är intresserad av någon kan man ju få kolla in alla snyggingar ändå? Synd för er att ni inte kommer få reda på vem jag är ute efter på riktigt, feel the pain ;D


Vad säger ni om hunden på omslaget? Hot or not?

Längtar till sommaren

Åhh nu börjar det bli kallt och äckligt! Min päls blir smutsig och luktar illa. Jag vill ha sommar! Vill inte ni det? Är så roligt att få vara ute hela dagarna, bada massor, springa massor...äta massor. Ja, allt är bra på sommaren!


Grr, är jag inte snygg i blöt päls? <3




Nu är det er tur...

Vilken är den finaste hundrasen enligt er?

Mitt svar får ni imorgon! Spännande va? Tycker jag bäst om min egen ras tro?


Tidigare idag...


Sorry!!

Hello bitches!

Har ni saknat mig? Dum fråga va? ;D Jag har i alla fall varit väldigt upptagen idag. Min mamma städade och jag kunde inte låta bli att skälla ut dammsugaren. Asså...den är ju skitläskig! Tycker inte ni det? Låter som värsta mördarmaskinen. Sen har jag varit sjuk också. Kid blev självklart helt förkrossad när jag sa att jag inte skulle träna idag. He loves me <3

Men nu är allt som vanligt igen och jag ska uppdatera med minst 7 inlägg idag som den duktiga doggerskan jag är! Så titta igen om ett tag, det här vill ni ju inte missa <3



Trött? Jag är ju så söt <3



Hej sålänge sötnosar!


Angående tävlingen...

Jag ville bara klargöra att den som vinner kommer självklart att få sin beskrivning publicerad här på bloggen, en länkning och min signerade bild.

Nu ska jag sova, är jättetrött efter all träning med Kid. Är ju sjuk också, poor me <3

Godnatt bitches!

Glöm inte...


Äckligt..



Löspäls. Hur äckligt är inte det? När man verkligen ser att det är påklistrat och gult. Mitt hår är äkta, vitt och alltid välordnat. Puss på min päls.



EUW!?..

Bild från träningen..



Bild från träningen med kid för ett tag sen! Tränade idag även fast jag är sjuk.. allt för att träffa kid? ;)

En fråga till ER...


Stackars mig...

Tja tja bitches!

Jag är sjuk, har fått en infektion i örat. Så idag har jag bara tagit det lugnt och slappat. Inte ens sånna doggerskor som jag kan blogga när de mår dåligt.


Ser ni hur sliten jag är? Har inte ens sminkat mig. Men jag är söt ändå, mjaou <3


Min "medicin". Det är så synd om mig.

Nu ska jag fortsätta se på tv. Mer uppdatering sen, sötnosar ;D

Byebye bitches!


Godnatt sötisar

Nu ska jag lägga mig. Inte för att JAG behöver skönhetssömn, men man blir ju ändå trött liksom. Har ju bloggat hela dagen.

Imorgon ska jag träna med Kid igen. Ska se till att ta massa bilder, I know you want me to. Kid och jag är ju skitsnygga! Men jag är ju ute efter någon annan, som ni vet. Vem då tror ni?

xoxo Wania


Never ever!

x Ni slutar läsa min blogg, ni får ju typ aldrig nog? Ibland undrar jag vad ni skulle göra på datorn om jag inte hade min blogg. Aja, fortsätt ni bara ;D


x Jag berättar för er vem min hemlige Mr. X är. Jag är ledsen gott folk, men mitt privatliv är just det -privat. Feel the pain!

x Jag har sagt det här förut, men jag säger det igen: Jag blir tjock! Dagen då jag blir tjock är dagen då ni slutar läsa min blogg. Det är helt omöjligt!


x Alla tycker att W**** är sötare än mig. Buhu, stackars mig!


Springtur



Lite bilder ifrån min springtur förut! Kid säger att jag måste vara lite aktiv men ändå äta så mycket jag kan, så att jag blir smalare. Visst låter han bra? Avundsjuka? ;)

Middag


Signerad bild...?


Den som bäst beskriver sin kärlek till min blogg vinner ett signerat foto på mig och får det hemskickat!

Spännande? Hur ser min autograf ut? Jag är ju ändå en hund...

Skicka er beskrivning till: [email protected]

Jag avslöjar vinnaren först på fredag! Good luck, bitches!








Svar på tal (Ska jag lägga ner bloggen?)


Det är många som har undrar om jag ska lägga ner bloggen nu efter mitt emo inlägg här under. Och, NEJ klart jag inte ska. Med tiotusentals läsare om dagen? Självklart inte. Jag är ju Sveriges största doggerska, hallå!? Ibland har man bara lite emo-minuter men nu är jag på topp igen! ;) Ska snart sätta igång en liten tävling tänkte jag, det blir väl kul?

I know you love me..!

Trött på allt

Känner mig värsta nere. Ni vet inte hur svårt det är att ta emot all kritik jag får här på bloggen. Hur jobbigt det är att vara Sveriges största doggerska, alltid bli igenkänd. Jag kan inte ens gå på stan utan att folk tar bilder. Jag försöker att inte visa det här på bloggen eftersom det bara är oproffsigt, men idag så hände en grej på stan och jag inte låtsas längre. Jag kommer inte säga vad det var, ni får helt enkelt respektera mitt privatliv, men det var i alla fall tufft.

Ibland känns det till och med som att mina vänner bara umgås med mig pga bloggen. När det någon gång går dåligt för bloggen, så är jag helt plötsligt ensam. Jag vet inte om jag vill hålla på med det här längre. Jag behöver skaffa riktiga vänner och kunna bajsa ifred utan att någon tar bilder.

Ni vet inte hur mycket jag måste slita för er. Varje dag måste jag hitta på saker att skriva om, även om jag inte har en bra dag. Så ja, det kanske är det bästa jobbet i era ögon, men det kräver mycket jobb att klara av det.

Den här låten beskriver mina känslor just nu:


Kids diet..



Här är då Kids diet! Min personliga tränare vet ni ;) Jag ska köra på det här nu i veckan och se om det hjälper min kropp? Har ju redan känt att jag har blivit ännu smalare än vad jag redan är så det verkar ju funka. Ett stort NEJ till sallad sa han också, puss på kid <3

Shopping online

Hej sötnosar!

Har suttit och klickat hem lite kläder. Känner att jag är värd det eftersom jag ändå är Sveriges största doggerska. Jag ska vara så snäll och avslöja min favorit-sida för er. Gå in och kolla ni, men härma mig inte. Äsch...vad säger jag? Det är klart ni kommer göra det ändå- I know you love me <3




                                                                   http://lechien.se


Grr så jäkla snygg! Självklart skickade jag efter en XXS. Har ju blivit ännu smalare sen jag började på Kids diet. Ska skriva ett inlägg om det snart.


Märker ni att min idol är Paris Hiltons hund Tinkerbell?
Världens sexigaste hund (om man bortser från mig förstås)<3

See you, wannabes ;D

 


En hemlis

...visste ni att W**** brukar fisa massor? Det roliga är att hon blir rädd för sig själv
varje gång. Hon förstår inte att det kommer från henne. Snacka om förnekelse...


Godmorgon Wania-lovers!


Vakna


Äta


Bajsa


Sova

Avundsjuka? Jag trodde väl det ;D Ha det så kul i skolan!

Byebye bitches!


Godnatt bitches!



Nu ska Sveriges största doggerska sova. Tidigt kanske ni säger, men jag var ju ändå uppe och festade hela natten! Det är jobbigt att vara kändis...

I know you'll miss me <3

I know you love me..


Ni får inte nog av mig! Fick sjukt många nya läsare idag ;)

Psst..



Visste ni att w**** har klippt sig? EUW.


Avundsjuka!


Inte värd en länk ;)

Nu får ni de efterlängtade svaren..



Är det sant att du har ett förhållande med din personliga tränare? Såg er igår nämligen! Det vill ni allt bra veta va? Nej tyvärr, jag är på g med en annan ;)
Hur gammal är du? Fyller snart tre år.
Du har så himla bra hy! Vilken foundation använder du? Tack, jag vet. Jag använder ungefär 1-2 burkar "dream matte mousse" per dag.
Är du lika dum mot W**** i verkligheten som du är i bloggen? Klart jag är! Jag skulle aldrig ljuga för er.
Får jag smaka av din fritt? Öh, köp eget!
Är du oskuld? Är kastrerad, what do you think?
Är du likadan i bloggen som du är i verkligheten? Ja, självklart. Lika kaxig här som när jag är ute och går i skogen. Och om ni möter mig på stan kan ni ju vara beredda på en utskällning ;)
Vad gillar du för sorts killar? Lurviga små chihuahuaor ska det va..
Älskar din blogg! Fortsätt som du gör! Vem har du som förebild? Mig själv ofc, om man får ha det?
Vad är det första du kollar på hos en kille? Pälsen.
Är du på g med någon? Vem isfånnafall? Ja det är jag. It's a secret, tyvärr. Feel the pain..
Hur får du så slimmad kropp? Kid the man!
Använder du färgade linser? Nej, mina ögon är naturligt vackra, duh.
Har du plastikopererat dig någon gång? Nej, men håller på att spara till en läppförstorning.
Bajsar du aldrig inne? Nej, tyvärr.
Känner du någon som har bajsat inne? HAHA ja faktiskt, W****..
Är det sant att du hatar svarta hundar? Svart päls, ja!
Hur får du din päls så len och mjuk? Slickar den varje kväll. Prova vetja!

Nu kör vi på en...


Fråga mig vad ni vill! Jag svarar på allt.
Svarar när jag kommer hem  xoxo

Träning med Kid..

Drar ner och tränar med Kid nu! Mer uppdatering kommer när vi är klara =D

Bye era wania-lovers!

Idolbilder


Tack mina besatta läsare ♥

Åh vad söt jag är ;)


Videoblogg


I know you love me b*tches ♥


Musik á la moi





Åh, puss på min musiksmak.

Bakis?

Cha cha bitches!

Jag hade så j*kla kul igår! Jag kom hem vid 6. Men nu kan jag typ inte komma ur sängen eftersom jag drack lite mycket igår. Så är det om man är populär! I know you love me <3

Men håll utkik i bloggen för jag kommer självklart att uppdatera med 8 inlägg som vanligt. Är man den bästa doggerskan så är man ;D


Bakis men ändå skitsnygg <3 Inte många som kan säga det!



Party-time!!


Jag är en söt liten kanin. Grrr, mjaou på mig <3


Nu ska jag ut och festa hela natten! Det är ju Halloween liksom, en bra ursäkt att festa och klä sig porrigt ;D

Byebye bitches!


O-M-G


Stalker, eller vad säger ni!? Euw!

Ni har väl hört ryktet...



...om att jag har fått erbjudande om att vara med i wipeout? Undra hur det skulle se ut..?


Såhär? Läckert!

Mina åsikter...

x Kid the man! <3 Så jäkla snygg och hjälper mig att forma min sexiga kropp.


x Sooolarium. Jag menar, vem vill vara en blekfis? W**** kanske, men inte stora doggerskor som jag ;D


x Världens största doggerska, alltså moi, the one and only- Wania.

x Päls <3 Nu börjar alla härma mig, jag har ju haft det hela livet! Det visar bara att jag är först med allting. I know you love me...


x Blekfisar, duh ;D

x Copycats. Asså, jag får ju typ polisanmäla folk hela tiden eftersom de skriver så mycket skit om mig och sen så snor de massa inlägg från mig. Jag menar, skaffa ett eget liv!

x Folk som gör allt för att sno mina läsare. Be mig länka hela tiden, ni får ju liksom skaffa era egna läsare som jag gjorde.



Bilder från solariumet..


Snygga moi in action ;) Måste ju få lite färg på underarmarna också,
vill ju inte se ut som D*****.

FÖRE & EFTER

Bye blekfisar, hello brownie! <3

RSS 2.0